fbpx
Blog
Techniek in Tokio's toiletten

Terwijl Nederland langzaamaan kennismaakt met het douche-wc, zijn er in Japan al verdergaande technieken zichtbaar in het straatbeeld.

 

Nederland loopt ver achter op dit gebied, al komen er steeds meer interessante technische features op de markt, alsmede randloze oplossingen en slimme waterbesparende spoeltechniek. (zie hier een blog uit 2013)

In Japan zijn zelfs vliegtuigen en treinen al uitgerust met bijzondere en hygiënische toiletoplossingen. Maar gedacht aan volautomatische wassende en drogende toiletten waar zelfs je favoriete muziek uit schalt? 

In dit filmpje een reportage van het Amerikaanse programma Geek Beat

 

Over Eddy Buiting

Eddy Buiting

Eddy Buiting (1977) is hoofdredacteur van deze site en vakblad Installatie, producten van Eisma Bouwmedia. Studeerde Journalistiek en Voorlichting in Tilburg, was o.a. dagbladjournalist, en inmiddels al 22 jaar tot over de oren in de uitvoerende bouw- en installatiepers. Schrijver van natuur, maar inmiddels multimediaal. Observeert, constateert, vraagt, ervaart, presenteert en schrijft. Drievoudig vader, sportfanaat en tegelijkertijd Achterhoeker en Bourgondiër. Niet vies van een kwinkslag.

Bekijk alle berichten van Eddy Buiting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.