fbpx
Blog
Toevallige ontmoetingen

Al meer dan 20 jaar ben ik ondernemer in de installatiebranche en dat 24/7/365. Vierentwintig uur per dagen, zeven dagen in de week. 365 dagen per jaar.

 

Inspiratie haal ik uit de talloze ontmoetingen met mensen die me verbazen, tot nadenken stemmen, laten lachen, de wenkbrauwen laten fronsen, kortom ze doen iets met mijn bovenkamer en blijven langer tussen mijn oren zitten. Hoe verder deze mensen zijn verwijderd van mijn professionele omgeving des te meer zij mij inspireren en op frisse gedachten brengen. Ik kom ze overal tegen op de meest onverwachte plaatsen en momenten. De komende tijd zal ik u via dit blog kennis laten maken met deze mensen en de wijze waarop zij mede bepalend zijn voor de koers van ons installatiebedrijf. Ik ben benieuwd wie ik zal tegenkomen.

 

Volgende week ben ik een weekje naar de zon om de accu weer eens op te laden. Het zal me, naar ik hoop, aan niks ontbreken we hebben namelijk een 5* all-inclusive resort geboekt. Het werk loslaten zal me niet gaan lukken. Voldoende tijd om in alle rust eens na te denken over hoe een 5* all-inclusive installatiebedrijf eruit zou moeten zien.

Over Marc van Delft

Marc van Delft (1966) is directeur van totaalinstallateur en technisch dienstverlener Van Delft Groep in Nieuwkuijk. Marc van Delft blogt over mensen, gebeurtenissen en observaties die hem inspireren, prikkelen, of van invloed zijn op het bedrijf.

Bekijk alle berichten van Marc van Delft

1 reactie op “Toevallige ontmoetingen

  1. Piet van Delft vader van Marc. schreef:

    Toepasselijke en leuke verhalen,ik ben zeer benieuwd naar de volgende serie,maar voor nu een prettige vakantie. Gr.Piet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.