fbpx
Blog
Van schaamte naar trots

Waar is jullie site dan? Weet dat deze vraag de afgelopen jaren bij mij regelmatig schaamrood heeft veroorzaakt. En terecht. Kun je zelf nog zo fris en eigentijds in het leven staan: als media ben je zonder site een fossiel.

 

Jarenlang bleef de online performance van het schitterende printmerk Installatie en Sanitair beperkt tot een digitale nieuwsbrief. Nou ja, beperkt: voor een nieuwsbrief die niet eens doorverwees naar een eigen site maar naar andere nieuwsbronnen, deden we het met 8000 abonnees alles behalve slecht. Al klinkt dat wel heel erg als een WC-eend-reclame. Zo’n fossiel waren we dus toch niet.

 

Daar is ie!

De site Installatie.nl, met een krachtige en generieke url, is er. Eindeljik. ‘Mooi voor het stookseizoen’, meldde iemand me per mail. Dat is meer toeval dan wijsheid moet ik bekennen. Als het aan mij gelegen had, was hij er gisteren al geweest. En bovendien: het stookseizoen begint dit jaar in de zomer al. Helaas. De site komt wel op een mooi moment. Een moment waarop een branche nog altijd in zwaar weer zit, maar desondanks ook weer opkrabbelt. Gericht investeren in innovatie loont (dan) altijd. Want dát moet. In techniek. In processen. En in mensen.

 

En u dan?

Wat betekent de site voor u? Natuurlijk, u kunt als professional achterover leunen en consumeren wat wij u voorschotelen of zelfs hapklaar bezorgen. Volgen. Dat kan. Het mooie van het wereldwijdeweb is dat u meer dan ooit kunt participeren. Dat bleek afgelopen week al toen de eerste inzendingen voor de schitterende nieuwe rubriek Installatiefouten al binnendruppelden. Maar ook biedt het internet een –op het vaktijdschrift- aanvullende kansen die geen rekening hoeven te houden met omvangen, drukbeperkingen en opmaakrituelen. Fraaie vakkundige referenties, technische en eigentijdse ontwikkelingen,  of ondernemende issues. Installatie.nl wil dat podium zijn, en ik daag u uit hierin deel te nemen. Hoe? Hier! 

 

Opmars

Voor Installatie en Sanitair is Installatie.nl een innovatie, het is ook een inhaalslag: dit doen we graag op een moment dat we het goed willen en kunnen doen. Fris, eigentijds en professioneel. En met toegevoegde waarde bovenop het magazine. Met Installatie.nl kunnen wij de opmars van ons multimediale merk verder ondersteunen. En ik kan alvast beloven: dit is niet het laatste stukje innovatie van 2011.

 

Vakkundig, ondernemend en eigentijds. En belangrijk: met passie en plezier gemaakt.

Over Eddy Buiting

Eddy Buiting (1977) is hoofdredacteur van deze site en vakblad Installatie, producten van Eisma Bouwmedia. Studeerde Journalistiek en Voorlichting in Tilburg, was o.a. dagbladjournalist, en inmiddels al 20 jaar tot over de oren in de uitvoerende bouw- en installatiepers. Schrijver van huis uit, maar inmiddels multimediaal. Observeert, constateert, vraagt, ervaart en schrijft. Drievoudig vader, sportfanaat en bourgondiër. Niet vies van een kwinkslag.

Bekijk alle berichten van Eddy Buiting

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.