fbpx
Uncategorized
tecefloor

Mensen te kort? TECE verzorgt alles op het gebied van vloerverwarming. Advies, ontwerp, tekenwerk, levering van alle componenten, de volledige montage inclusief freeswerk en de inbedrijfstelling. Met hoogwaardige materialen en de nieuwe modulaire regeling die van elk huis een comfortabel, slim en duurzaam huis maakt.

Doordacht, dicht, alles past: TECEfloor

Op basis van ruim 30 jaar ervaring levert TECE een volledig assortiment voor vloer- en wandverwarming en vloer- en wandkoeling voor woningen, kantoren, logistieke centra en hangars. Het voordeel van een compleet systeem? De zekerheid dat elk afzonderlijk deel van de hoogste kwaliteit is en dat alles past. En dat niet alleen nu, maar ook morgen. Daarom bestaat het TECEfloor assortiment uit verwarmingsbuizen, verdelers en toebehoren uit één hand – optimaal op elkaar afgestemd en 100% compatibel. En met het “Silver Line Quality” label heeft het systeem zijn eigen kwaliteitsnorm die daarvoor garant staat.

Altijd diffusiedicht

Door de ruwe omstandigheden op een bouwplaats moeten verwarmingsbuizen aardig wat doorstaan. Desondanks is een perfecte warmtegeleiding en een lange levensduur verplicht. Het complete TECEfloor systeem geeft SLQ-gecertificeerde zekerheid voor een compatibel systeem en garandeert dat opdrachtgevers lang plezier hebben van hun vloerverwarming. Afhankelijk van de toepassing levert TECE meerdere typen buizen waarbij kwaliteit altijd het uitgangspunt is. Alle buizen zijn diffusiedicht volgens DIN 4726, bestand tegen scheurvorming en bijzonder soepel te verwerken. Daarnaast omvat het TECEfloor assortiment diverse bevestigingssystemen voor nieuwbouw en modernisering – in elke afmeting en onder bijna alle omstandigheden. Beproefde standaardoplossingen die in de praktijk overtuigen. En innovatieve oplossingen voor speciale eisen, zoals beperkte opbouwhoogtes en grote oppervlakken, waardoor bijna elk idee gerealiseerd kan worden.

tecefloor

Groot assortiment verdelers

Van een klein oppervlak tot en met industriële vloerverwarming – TECEfloor warmteverdelers verdelen de warmte betrouwbaar. Het assortiment verdelers bestaat uit verschillende typen van roestvast staal of kunststof (modulair). De modulaire verdelers kunnen ook op een later moment nog eenvoudig uitgebreid worden. Zij zijn leverbaar met of zonder hulppomp en geschikt voor alle voorkomende toepassingen. Alle verdelers zijn uitgerust met voorgemonteerde groepsafsluiters geschikt voor servomotoren.

Doorbraak: TECEfloor Smart Home

De nieuwe modulaire regeling TECEfloor Smart Home maakt van elk huis een comfortabel, slim en duurzaam huis. Met in elke ruimte de gewenste temperatuur en dauwpuntbewaking bij vloerkoeling. Het systeem is eenvoudig te bedienen met een modern touch screen en elegante ruimtethermostaten. Of via de slimme TECE Smart Home app, die zelfs met spraakbediening is uitgerust. De verschillende onderdelen van het regelsysteem communiceren draadloos met elkaar, waardoor in iedere ruimte afzonderlijk het juiste klimaat kan worden gecreëerd. Zo ontstaat een comfortabel leefklimaat en wordt onnodig energieverbruik voorkomen.

Over Thomas Mulder

Thomas Mulder is werkzaam als salesmanager bij TECE Nederland.

Bekijk alle berichten van Thomas Mulder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.