fbpx
Blog

Het werk van veel installatiemonteurs is niet zichtbaar aan de oppervlakte. Dat gevoel bekroop me, toen ik voorafgaand aan de VSK dit rondje maakte.

Standbouwers, ook een apart slag ‘bouwvolk’, die als een mierenhoop door elkaar banjerden. Daartussen beursregelaars, die proberen orde te scheppen in volgepakte beurshallen. Vrachtwagens rijden af en aan.Van leeg gangpad, via een chaotisch tafereel, naar een gelikt beurs. Deze vlog is een impressie achter de schermen. En misschien ook tegelijk een buiging naar technici die het mogelijk maken om zorgeloos de toekomst van installatietechniek te kunnen aanschouwen. Denk daar eens aan wanneer we van de week over de VSK stiefelen.

Over Eddy Buiting

Eddy Buiting

Eddy Buiting (1977) is hoofdredacteur van deze site en vakblad Installatie, producten van Eisma Bouwmedia. Studeerde Journalistiek en Voorlichting in Tilburg, was o.a. dagbladjournalist, en inmiddels al 22 jaar tot over de oren in de uitvoerende bouw- en installatiepers. Schrijver van natuur, maar inmiddels multimediaal. Observeert, constateert, vraagt, ervaart, presenteert en schrijft. Drievoudig vader, sportfanaat en tegelijkertijd Achterhoeker en Bourgondiër. Niet vies van een kwinkslag.

Bekijk alle berichten van Eddy Buiting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.