fbpx
Blog
Vreemde eend op de Bouwbeurs

Als totaal installatiebedrijf staan we voor het eerst als standhouder op de Bouwbeurs. Vreemd?

 

In de huidige markt draait het ook -of juist- als installatiebedrijf om méér dan alleen het aanbieden van degelijke producten en diensten. Succesvolle bedrijven nemen de eindgebruiker serieus, komen de bouwer tegemoet met slimme en efficiënte bouwconcepten en houden rekening met de eisen die de maatschappij stelt. Bewust Bouwen is: de gebruiker centraal stellen. Bouwen op de juiste locatie. Duurzaam, innovatief en ambitieus. Inspelen op de toekomst, met dus een belangrijke rol voor de installatiebranche. 

 

Met partners

Als totaalinstallatiebedrijf staan we voor eerst als standhouder op de Bouwbeurs, van 4 tot 9 februari in de Jaarbeurs in Utrecht. We doen dat samen met een aantal partners, namelijk  HercutonJM van Delft gevelbouw, Den Doorn Installatietechniek  en wijzelf: Van Delft Groep. Als bouwteam werken we al enige tijd succesvol samen. Nu is het moment aangebroken om als bouwteam gezamenlijk invulling te geven aan het bewerken van de markt.  Als individueel bedrijf is het voor ons bedrijf financieel niet haalbaar om op zo’n beurs te staan. Maar samen met anderen wordt dit wel mogelijk. 

 

Vreemde eend 

Het ligt op het eerste gezicht niet zo voor de hand om als installatiebedrijf op een specifieke bouw gerelateerde beurs te gaan staan. De bezoekers komen met name voor allerlei noviteiten op bouwkundig gebied en zitten wellicht niet op een installatiebedrijf te wachten. Maar wanneer je er wat langer over nadenkt is het zo gek nog niet. Het wemelt er van de architecten, opdrachtgevers, projectontwikkelaars, aannemers, woningcorporaties, etc. Wij zijn één van de weinige, zo niet het enige uitvoerend installatiebedrijf op de beursvloer. Een vreemde eend in de bijt, dus opvallen zullen we zeker.

 

bureau2Klimaatbureau

Maar wat laat je dan zien? Gewoon de door onszelf ontwikkelde “JEP!”.  JEP! Is een bureau dat kan verwarmen, koelen en ventileren.  Ik liep al enkele jaren met de vraag hoe zou het zijn als elke medewerker een eigen klimaat op de werkplek zou kunnen creëren?   Met enkele enthousiastelingen binnen ons bedrijf  en hulp van TU-studenten hebben we de JEP! ontwikkeld.  Je bedient de JEP! eenvoudig met je iPhone.

 

Wil je de JEP! in levende lijve zien dan ontmoeten we je graag op de beurs hal 8 stand E056.

De koffie staat klaar.

 

 

Over Marc van Delft

Marc van Delft (1966) is directeur van totaalinstallateur en technisch dienstverlener Van Delft Groep in Nieuwkuijk. Marc van Delft blogt over mensen, gebeurtenissen en observaties die hem inspireren, prikkelen, of van invloed zijn op het bedrijf.

Bekijk alle berichten van Marc van Delft

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.