fbpx
Nieuws

2014 in installatie-covers

2014 in installatie-covers

Het installatie-jaar 2014 in covers van vakblad Installatie en Sanitair.

 

 

Het was een jaar waarin de in de branche bekende thema’s als energiebesparing, vakmanschap, ondernemerschap op vele fronten invulling kregen. Ook in de kolommen van Installatie en Sanitair. De grote publiciteit voor koolmonoxidevergiftigingen en het belang van goed onderhoud aan cv-ketels, de aandacht voor gezonde en efficiente drinkwaterinstallaties, levensloopbestendige badkamers, technische verduurzaming van bestaande woningbouw, de doorbraak van gebouwen zonder energierekening, en innovaties op het gebied van verwarming, ventilatie en bedrijfsvoering; 2014 was weliswaar een moeilijk jaar voor veel bedrijven, maar ook een jaar met uitdagingen en aanknopingspunten voor de toekomst.

 

Klik hier voor het fotooverzicht in installatie-covers.

 

Voor vakblad Installatie en Sanitair en Installatie.nl was 2014 een goed jaar. De VSK-beurs was succesvol. Op Installatie.nl zijn in 2014 bezoekersrecords geschreven. En niet onbelangrijk: voor het tweede achtereenvolgende jaar staat Installatie en Sanitair op de bovenste plek als meest gelezen vaktitel voor de w-installateur in de jaarrapporten van Bouwkennis. Een waardering van de lezer en user die het team koestert. Dit maakt 2015 des te uitdagender. Komend voorjaar zal in ieder geval Installatie.nl weer inhoudelijk vernieuwd worden, op basis van de interviews die we dit najaar met installateurs hebben gehouden. Uiteraard nodigen we elke gebruiker van harte uit om feedback te geven op onze media!

 

Namens het hele team van Eisma Bouwmedia, onze uitgever, wensen wij u alvast prettige feestdagen en een goede jaarwisseling.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.