fbpx
Nieuws

Aanmelding NVKL koeltrofee van start

Bedrijven die een innovatie in de koude- en klimaattechniek hebben gerealiseerd, kunnen meedingen naar de NVKL Koeltrofee 2018. Om kans te maken, moet een innovatie tot succesvolle resultaten hebben geleid in technische, economische en/of maatschappelijke zin.

“De Nederlandse welvaart en ons welzijn worden in hoge mate bepaald door individuele prestaties in de koude- en klimaattechniek”, zo stelt branchevereniging voor koudetechniek & luchtbehandeling NVKL. “Dit maakt innovatie in de branche belangrijk”. De NVKL stimuleert dit door het uitreiken van de Koeltrofee, als blijk van waardering voor een gerealiseerde innovatieve aanpak binnen de Nederlandse Koude- en Klimaattechniek.

Voordelen

Het winnen van de NVKL-koeltrofee levert volgens de initiatiefnemers een aantal voordelen op. Zo is het een beloning voor een innovatieve aanpak binnen de branche. Je mag je innovatie tonen tijdens de VSK-beurs in 2018. Daarnaast is er uitgebreide aandacht in de communicatiekanalen van NVKL. Ten slotte kun je de onderscheiding gebruiken voor publiciteitsdoeleinden.

Aanmelden

Aanmelden kan via een digitaal formulier. Innovaties worden onder andere beoordeeld op originaliteit, veiligheid, duurzaamheid, probleemoplossend vermogen, presentatie en commerciële kansen. In het deelnamereglement zijn de uitgebreide beoordelingscriteria te vinden. Aanmeldingen moeten vóór 1 november 2017 binnen zijn.

De uitreiking van de wisselprijs vindt plaats tijdens de VSK-beurs die plaatsvindt van 6 tot en met 9 februari 2018. Voor meer informatie over de Koeltrofee kan contact worden opgenomen met Rik van Berkel (rik@nvkl.nl).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.