fbpx
Nieuws

Alle vragen goed: installateur wint quiz

Met de Installatie Quiz over Service en onderhoud gingen we afgelopen maand op zoek naar de beste probleemoplosser van het land. Winnaar van de Installatie Quiz is Theo Jak, eigenaar van Installatiebedrijf Jak uit Limmen. Hij had alle vragen goed beantwoord.

De Installatie Quiz over Service en onderhoud van verwarmingsinstallaties heeft de afgelopen maand op Installatie.nl gestaan. De 15 vragen zijn samengesteld door de opleiders van het WasCollege van groothandel Wasco. In totaal hebben 678 mensen deelgenomen aan de Installatie Quiz. Dat is een recorddeelname.

Theo Jak, eigenaar van Installatiebedrijf Jak uit Limmen won een wellness-bon die beschikbaar gesteld is door Wasco. Niels Wouters van Wouters Klimaatservice uit Broek op Langedijk wint een werkkledingpakket van Mascot Workwear. Cliff Plasmeijer, werkzaam bij Groen Installatie uit Ommen wint een vakinformatiepakket van Installatie.nl. Alle winnaars hebben bericht ontvangen.

Wil je de opgaven en antwoorden nog eens terugkijken? Dat kan hier.

1 reactie op “Alle vragen goed: installateur wint quiz

  1. Jozeph Kraus schreef:

    Had alleen Theo Jak alle vragen goed? Dan moeten we ons ernstig zorgen gaan maken als 1 van de 678 mensen de vragen goed had. Wel leuk voor de bewoners van Limmen (iets meer dan 1 promille) Als dat een steekproef is uit de duizenden CV monteurs dan hebben we nog een weg te gaan.
    Ik ben wel benieuwd of er ook mensen alles fout hadden en wat de gemiddelde fout score was.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.