fbpx
Nieuws

Bad vullen via de iPhone

Bad vullen via de iPhone

Onderweg naar huis het bad alvast vol laten lopen? Na de verwarmingsinstallatie is ook het bad nu op afstand aan te sturen.

 

 

Viega heeft voor de badarmaturen uit de Multiplex Trio E-serie een app gemaakt waarin op afstand badtemperatuur en hoeveelheid kunnen worden bepaald. Op de app kan de gebruiker bijvoorbeeld vanuit de tuin het warme bad vullen. 

 

 

Wanneer de draadloze verbinding met de smartphone of de tablet wordt onderbroken, dan schakelt de Multiplex Trio E-armatuur uit oogpunt van veiligheid direct uit. Met een wachtwoord wordt bovendien voorkomen dat onbevoegd toegang tot de app wordt verkregen. En zodra de app wordt afgesloten, is de armatuur gewoon weer via de vertrouwde bediening te regelen. De Wifi-module die voor deze applicatie nodig is, wordt door de installateur als toebehoren in de behuizing van het mengventiel geïnstalleerd. De app is voor mobiele Apple-apparatuur ontwikkeld en kan kosteloos worden gedownload.

2 reacties op “Bad vullen via de iPhone

 1. E.J Luiten schreef:

  Hej Viega: kijk eens rond in de wereld om ons heen en vind dan wat nuttigs uit.

 2. M. Van Voorst schreef:

  Hey,

  Doe toch niet zo dramatisch.
  Elke toepassing heeft weer nut op een volgende.
  Snufjes zijn altijd geliefd.
  Blijf bezig met verder ontwikkelen van de snufjes.
  Toch is het wel fijn om te weten of je bad overstroomd met een jong gezin. Of het gewoon vol kunnen laten lopen en andere dingen te kunnen doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.