fbpx
ISH 2019

Badkamernieuwtjes in april naar Nederland

Een groot deel van de badkamernieuwtjes van de ISH is in april al in Nederland te zien. In totaal 31 fabrikanten vullen dan ‘De Beursfabriek’ in Nieuwegein.

Van maandag 15 t/m woensdag 17 april zijn de ISH nieuwtjes van de grote A-merk fabrikanten te zien Nieuwegein. De ISH Noviteitenshow is gratis toegankelijk voor badkamerprofessionals in Nederland, zoals showroomshouders, installateurs, groothandelaren, ontwerpers en architecten. Hiervoor is wel een registratie nodig op www.ishnoviteitenshow.nl De beurs is dagelijks tot 22.00 uur te bezoeken.

Nieuwsbrief

Voor wie niet kan wachten: in maart publiceert Installatie en Sanitair al een overzicht van de grote merken in het magazine. En ook op Installatie.nl de komende maand veel badkamernieuws van de ISH. Abonnees van onze nieuwsbrief ontvangen de updates in de mail.

15e editie

De ISH Noviteitenshow wordt voor de 15e keer georganiseerd. De eerste editie was in 1989. De organisatie is in handen van de Stichting Badkamer Promotie, een samenwerkingsverband tussen de deelnemende partijen.

In totaal 31 fabrikanten participeren in de Noviteitenshow. Dit zijn: Axor/Hansgrohe, Bette, Burgbad, Damixa, Dansani, Dekker, Detremmerie, Duravit, Easy Drain, Emco, Geberit, Geesa, Grohe, HSK, Kludi, Kinedo, Looox, Novellini, Pelipal, Pressalit, Primabad, Riho, Sealskin, Sphinx, Thebalux, Vasco, Vigour, Villeroy & Boch, Vitra, WaveDesign, Wisa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.