fbpx
Nieuws

Ballast Nedam en Rexel samen groen

Ballast Nedam en Rexel Nederland BV hebben een raamovereenkomst met elkaar gesloten. De organisaties slaan de handen ineen om samen Nederland te gaan verduurzamen.

“Producten en diensten die bijdragen aan een beter milieu spelen een prominente rol in ons assortiment en in onze dienstverlening. Met deze raamovereenkomst bundelen wij de krachten om onze bijdrage aan de duurzame transformatie van vastgoed en gebiedsontwikkeling te vergroten. Zo bouwen we samen aan een mooie toekomst”, aldus Martin Verdegaal, algemeen directeur Rexel Nederland.

Impact

Ballast Nedam is zich, als integrale bouwer, bewust van de impact die zij heeft op de omgeving. Daarom stelt het bedrijf dat het een maatschappelijke verantwoordelijkheid heeft die niet uit de weg gaat. En dat gaat verder dan de bouwplaats en een groenere samenleving alleen. Ballast Nedam heeft als eerste bouwbedrijf de stap gezet om zich aan te sluiten bij de 17 Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties (VN) en ontwikkelt alleen nog gasloze woningen.

Rexel Nederland ziet ‘Het Nieuwe Bouwen’, dat de thema’s Circulair-, Energieneutraal- en Lean bouwen omvat, als een middel om de ambitie van de verduurzamingsopgave vanuit het oogpunt van Rexel te realiseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.