fbpx
Nieuws

Nominaties VSK Awards bekend

Twaalf installatie-oplossingen zijn genomineerd voor de VSK Awards, de installatieprijzen die ter gelegenheid van de vakbeurs VSK worden uitgereikt. Zehnder, Itho Daalderop en Viega slepen zelfs twee nominaties in de wacht.

De installatieprijzen worden uitgereikt op dinsdagmiddag 6 februari, op de VSK in Utrecht. De nominaties zijn volgens de jury een mooie afspiegeling van de installatiemarkt in beweging, waarin slimme techniek en besturing, de verduurzaming van de gebouwde omgeving en de verandering van het monteursvak de belangrijkste trends zijn. In het VSK-dossier op Installatie.nl worden alle nominaties toegelicht.

Energie en transitie

In de categorie Energie & Transitie is Duco genomineerd met haar nieuwe ventilatie-wtw DucoBox Energy. Nathan sleept een nominatie in de wacht  met de nieuwe Alpha Innotec LWDW warmtepomp en Zehnder met de Wattz-In installatiemodule voor verduurzaming van woningen, die het samen met ABB en Alklima heeft ontwikkeld. Klik hier voor meer uitleg over deze producten.

Gezond en comfort

In de categorie Gezond & Comfort zijn genomineerd: Ambrava met de nieuwe Samsung Wind-Free binnencassette, Schell-vertegenwoordiger Hamers & Kesber met de elektronische wastelkraan Xeris E met automatisch spoelbeheer en Viessmann met Acoustic Design, een techniek die het geluid van buitenunits van warmtepompen reduceert. Klik hier voor meer uitleg over deze producten.

Digitaal en slim

In de categorie Digitaal & Slim heeft Itho Daalderop twee nominaties: de Green Energy Smartboiler en regel-/monitoringsplatform Spider. Het Hygiëne+-gebruikerstation van Viega, een methode om drinkwaterinstallaties te monitoren en spoelen, heeft de derde nominatie te pakken. Klik hier voor meer uitleg over deze producten.

Installateurszaken

In de meest praktische categorie van de Awards, Installateurszaken, zijn Viega, Mascot en Zehnder genomineerd. Viega dingt mee met het universele perssysteem Smartpress en Zehnder met het uitblaasventiel ComfoValve Luna. De innovatieve Advanced-werkkleding van Mascot is de derde nominatie. Klik hier voor meer uitleg over deze producten.

Publieksprijs

De VSK Awards worden op 6 februari, op de eerste beursdag, vanaf 16.30u uitgereikt in de tent op het middenterrein van de installatiebeurs. Voorinschrijvers van de beurs kunnen bovendien stemmen op de publieksprijs, die als 13e award wordt uitgereikt door juryvoorzitter Dennis van der Geest.

Jurysamenstelling

De jury van de VSK Awards bestaat uit juryvoorzitter Dennis van der Geest (ex-judoka, en OTIB-ambassadeur), installateur Martijn Verspeek, Installatie.nl-hoofdredacteur Eddy Buiting, adviseur Harm Valk (Nieman Raadgevende Ingenieurs), innovatie-expert Theo Ockhuijzen, Claudia Bouwens (Neprom, Lenteakkoord) en Patrick Schilte (Jaarbeurs/VSK organisatie). Installatie.nl heeft de VSK Awards geadopteerd.

Hoe verliepen eerdere edities van de awards? Klik daarvoor hier.

Gratis met Installatie.nl naar de VSK-beurs?

2 reacties op “Nominaties VSK Awards bekend

  1. […] Lees op installatie.nl meer over nominaties […]

  2. […] Het is de VSK van de warmtepomp. Dat blijkt niet alleen uit het aanbod op de beursvloer, maar ook uit de winnaar van de Publieksprijs bij de VSK Awards. Alpha-Innotec-importeur Nathan won met haar nieuwe LWDV-warmtepomp de verkiezing om de publieksstemmen. Dit betekent dat de VSK-bezoeker de warmtepomp het meest waardeert van alle nominaties van de VSK Awards. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.