fbpx
Nieuws

Beste praktijkbegeleiders gehuldigd

Topcoaches zijn het: Remco van Doveren van Van Doveren Electrotechniek uit Udenhout em zijn collega Jan Baaijens van Paree uit s’-Heerenhoek. De praktijkbeleiders werden door OTIB gehuldigd voor hun rol in het begeleiden en ontwikkelen van technisch talent in de installatiebranche. Dit gebeurde op de landelijke dag voor praktijkbegeleiders.

Met de verkiezing wil OTIB, het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor het Technisch Installatiebedrijf de waardering uitspreken voor alle praktijkopleiders die zich inzetten om jonge vaklieden voor de branche te behouden en te doen ontwikkelen.

Over de winnaars

Remco van Doveren is een jonge ondernemer van 26 jaar. Volgens het juryrapport creëert Remco een uitstekend klimaat in zijn bedrijf om het maximale uit de mensen te halen. Hij stimuleert jongeren en zichzelf om vakbekwaam te worden én te blijven. Jan Baaijens is een ervaren vakman. Volgens het juryrapport lééft Jan voor zijn leerlingen, met inspiratie, motivatie en een groot inlevingsvermogen. Topcoaches als Remco en Jan zijn onmisbaar in de technische installatiebranche.

Begin 2016 zijn door ruim 1600 leerlingen, werkgevers en collega’s ruim 400 kandidaten genomineerd voor de Topcoach van het jaar. Een jury bestaande uit Dennis van der Geest (ambassadeur Topstarters), Gerard Kemkers (schaats- en voetbalcoach), Loek Nieuwenhuis (lector beroepspedagogiek), Elly Verburg (oud-directeur OTIB), Titia Siertsema (voorzitter Uneto-VNI) en Maris Marissen (brancheoverkoepelende praktijkbegeleider van Nederland 2015) beoordeelden de genomineerden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.