fbpx
Badkamer in beeld

Meer ruimte onder de wastafel

In de badkamer veroorzaakt de sifon regelmatig een gebrek aan opbergruimte, omdat deze meestal recht onder de afvoeropening van de wastafel is gemonteerd. Speciaal voor gebruik bij badkamermeubelen of andere situaties waarbij ruimte onder de wastafel noodzakelijk is, heeft KLUDI een slimme en eenvoudige oplossing bedacht – de KLUDI ruimtebesparende sifon.

Deze sifon is zodanig geconstrueerd, dat onder de wastafel eerst de verchroomde afvoerbuis naar de achterwand wordt gebracht en vervolgens het verchroomde sifondeel tegen de achterwand wordt geplaatst en aangesloten op de afvoeropening in de muur of vloer. Op deze manier behoudt men in een wastafelmeubel de maximale ruimte om bijvoorbeeld handdoeken op te bergen. De KLUDI ruimtebesparende sifon is geproduceerd van hoogwaardig verchroomd messing, waarbij eventueel zichtbare delen optisch niet storend zijn.

Rolstoel

Ook in de zorgsector zijn vaak oplossingen nodig. Vaak moet daarbij rekening worden gehouden dat een rolstoelgebruiker moet kunnen doorrijden tot onder de wastafel. Door de ruimtebesparende sifon kan een rolstoelgebruiker comfortabel gebruik maken van de wastafel. De KLUDI ruimtebesparende sifon past nagenoeg altijd en is uit verschillende componenten samengesteld, die zo nodig eenvoudig in te korten zijn en aan een reeds bestaande situatie aan te passen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.