fbpx
Nieuws

Beurs Energie: meer dan 20.000 mensen

Bijna 21.000 mensen hebben vorige week de Vakbeurs Energie bezocht. Daarmee evenaarde de beursorganisatie het bezoek van 2019.

De vakbeurs werd samen met Prefab, Industrial Heat & Power en Zero Emission | Ecomobiel gehouden in de Brabanthallen in Den Bosch. Samen worden de events de Nationale Energieweek genoemd. Het was na de vakbeurs in Hardenberg het tweede grote installatie-event na de coronaperiode.

Op de beurs werden zo’n 130 workshops, seminars en congressen gehouden, waaronder de Corporatiedag Energietransitie, de Dutch Hydrogen Days, het Nederlands Warmtepomp Congres, de Energy Storage Day en de Gemeentedag Energietransitie. Belangrijkste thema’s waren uiteraard de energietransitie naar duurzaam, maar ook de wet kwaliteitsborging, biobased bouwen en de NTA8800 voor de nieuwbouw waren veelbesproken. De ruim 200 exposanten en partners waarderen hun deelname met een 7,7. Het beursonderdeel Prefab verdubbelde in exposanten ten opzichte van 2019. De trend naar prefabricering was duidelijk zichtbaar.

Diederik Samsom opende het evenement met een toelichting op het Europese Fit for 55 pakket, waarvan hij een van de auteurs is. Maxime Verhagen (Bouwend Nederland), Doekle Terpstra (Techniek Nederland), Marjolein Demmers (Natuur & Milieu), Steven van Eijck (Rai Vereniging ), Theo Henrar (FME) en Yvon Slingenberg (Europese Commissie) voerden de aansluitende paneldiscussie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.