Ga naar hoofdinhoud

Nieuw puzzelboek voor installateurs

Het allereerste puzzelboek voor installateurs. Installatie.nl heeft samen met Denksport een puzzelboek uitgebracht voor de installatiebranche. Het puzzelboek wordt gratis opgestuurd naar (digitale) abonnees van Installaties en is los te bestellen in onze webshop.

Puzzels over installatietechniek

Het Grote Installatie Puzzelboek heeft alles wat een klassiek puzzelboek heeft, maar is helemaal toegesneden op de installatiepraktijk. Zo zijn oplossingen en opgaven vakspecifiek gemaakt, en zijn vanuit de puzzels diverse links te maken met online vakkennis. “De uitgave is zo een uniek mix van vaktrots, vertier en vakinformatie voor installateurs geworden”, zegt Eddy Buiting, hoofdredacteur van Installatie.

Dubbelklik voor grote cover.

Het boek, 72 pagina’s dik, heeft onder meer kruiswoordpuzzels, filippines, Zweedse puzzels, zoek de verschillen, sudoku’s en woordzoekers. De op maat gemaakte opgaven gaan onder meer over warmtepompen, leidingsystemen, cv-ketels, ventilatie, badkamers en meetapparaten. Het is voor het eerst dat een dergelijke uitgave voor installatiebedrijven is gemaakt.

Voorinschrijving gestart

In de webshop kunnen losse exemplaren worden besteld. Ook kunnen bedrijven bulk-aantallen bestellen tegen een voordelig tarief. Het Grote Installatie Puzzelboek is namelijk uitermate geschikt als relatiegeschenk, of decembercadeau voor medewerkers van installatiebedrijven. Op dit moment is de voorinschrijving gestart. De puzzelboeken worden in november geleverd.

Eén reactie op “Nieuw puzzelboek voor installateurs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Met de gratis nieuwsbrief van Installatie.nl ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en actuele ontwikkelingen in de installatiebranche, productnieuws en installatiefouten.

Laatste nieuws

Waterzijdig inregelen minder vrijblijvend

Nieuwe Nederlandse thuisbatterij op komst

Energiekosten loden last voor voetbalclubs

Douchewanden Sealskin naar Duka

Ontluchter riool op luchttoevoer

Nieuwe cao laat op zich wachten: loon is struikelblok