fbpx
Nieuws

BouwBeurs bevat veel installatietechniek

Na één editie te hebben overgeslagen, wordt van 6 tot en met 10 februari de BouwBeurs weer gehouden. Veel bedrijven uit de installatiesector laten zich zien in de Utrechtse Jaarbeurs.

Veel bedrijven die ook op de afgelopen VSK te zien waren, laten hier zien wat hun technieken bouwbreed kunnen betekenen. Daarnaast is er een hoop nieuws. Verduurzaming van bestaande gebouwen is de grootste trend.

Deze bedrijven nemen deel

Zo zijn de grote toestelfabrikanten als Intergas, Vaillant, Atag, Alklima Itho Daalderop en Nefit Bosch van de partij. Hun focus zal vooral liggen op de nieuwste (hybride) warmtepompen. Ook Zehnder, Geberit, Magnum, Inventum, Duco, Alutherm, Samsung, Mascot Workwear en Ubbink zijn op de beursvloer aanwezig. In totaal herbergt deze editie 560 standhouders; daarmee is de BouwBeurs groter dan de afgelopen VSK.

Voorbereid op pad

Het gros van de installatietechniek op de BouwBeurs bevindt zich in hal 7. Bekijk hier de digitale pocketguide met het beursaanbod en het inhoudelijke programma op de beurs. Aannemervak.nl, zustertitel van Installatie.nl verzorgt het Nieuwscafé. Programmering hiervan wordt hier gepubliceerd. Gratis toegang krijg je door deze link voor registratie te gebruiken met toegangscode Aannemer.

1 reactie op “BouwBeurs bevat veel installatietechniek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.