fbpx
Nieuws

BRControls lijft Octalix in

BRControls lijft Octalix in

BRControls heeft de Octalix activiteiten op het gebied van regeltechniek overgenomen van de Orange Climate Group uit de Meern.

 

 

BRControls, dat web-based gebouwbeheersystemen levert, ziet de overname als een optimale aanvulling op het huidige dienstenportfolio. Met de overname van Octalix krijgt BRControls de beschikking over onder andere een Multi-Sensor en een gedegen softwareproduct waar meer dan 10 jaar aan ontwikkeld is. BRControls neemt alle service, garantie en leveringsverplichtingen over.

 

Octalix is een intelligent Energie en Comfort Management Systeem, dat gericht is op energiebesparing door strikt te sturen op de daadwerkelijke energiebehoefte en reageert optimaal op de comfortvraag van de gebruikers van een gebouw. Tegelijkertijd realiseert het systeem van Octalix een besparing van 30 tot 50% op het verbruik van energie. BRControls heeft twee hoofdvestigingen in Zwolle en een nevenvestiging in ‘s-Hertogenbosch. In de loop van 2014 wordt er tevens een nevenvestiging in het oosten van het land geopend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.