fbpx
Nieuws

Circulatieleiding: pijnpunten en oplossingen

De circulatieleiding voor warm tapwater wordt steeds vaker toegepast. In grotere woningbouw, maar ook bij hotels, in renovatie, of herbestemming van leegstaande kantoren vormt de ringleiding voor tapwater en zijn techniek een belangrijke uitdaging. Goed ontwerp en uitvoering bepaalt het tapwatercomfort, maar hoe gaat dit zo energie-efficiënt mogelijk? Eisma Bouwmedia organiseert op 18 mei een gratis webinar van een uur over deze techniek. Dit doet zij in samenwerking met Viega en Wilo.

In de praktijk blijkt het rondom die circulatieleiding nog regelmatig niet goed te gaan. Het gevolg: weinig druk, weinig warm water, veel transportverlies, een hoge energierekening of in het ergste geval: legionella. In dit webinar knopen specialisten en ervaringsdeskundigen de theorie aan de praktijk, tot op componentniveau. Want tussen opwekker en afgiftepunt zit veel installatietechniek. Het type leiding, de appendages, de pomp en de wijze van ontwerp en uitvoering. Welke oplossingen biedt de techniek om de circulatieleiding vooral comfort en energiebesparing te doen bieden?

Een webinar is een live-uitzending, waarbij kijkers vanachter de pc actief mee kunnen doen. Zij kunnen via moderatoren in de studio vragen stellen aan de sprekers, en krijgen extra informatie over het onderwerp.

Aanmelden voor dit webinar kan via deze link.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.