fbpx
Nieuws

Cruciale keuzes van installateurs

E-Book Inspiratie voor strategische keuzes

Vol op warmtepompen, extreem goede dienstverlening, prefabricage of juist op ouderwets vakmanschap. Installatiebedrijven maken strategische keuzes om in de toekomst relevant te blijven en een goede boterham te kunnen verdienen.

Installatie publiceert vandaag een online special hierover. Een must-read voor ondernemers die bezig zijn om hun koers voor de komende jaren scherp te stellen. De strategiespecial van Installatie is voor vakblad-abonnees met hun inlog gratis binnen te halen. Niet-abonnees betalen €4 voor 56 pagina’s ondernemersklankbord.

Praktijkvoorbeelden

In de digitale uitgave worden veel trends en tips gedeeld die bepalend kunnen zijn voor de koersbepaling van het installatiebedrijf. Daarnaast vindt de lezer tal van voorbeelden van installatiebedrijven uit heel Nederland. De redactie van Installatie interviewt al jarenlang grote en kleine installatiebedrijven over de koerswijzigingen die zij doormaken. De beste ervaringen zijn nu gebundeld.

Check hier het ebook over de koers van installatiebedrijven.

De special is deels een compilatie van strategie-artikelen uit het magazine, aangevuld met trends en tips. De Installatie-special is hierdoor een perfecte spiegel voor het bepalen van de eigen strategie van w-installateurs, en geeft een mooi inkijkje in de markt.

Geïnterviewde installatiebedrijven

Hoe lever je als installateur duurzame techniek waar je klant op zit te wachten. Hoe ben en blijf je aantrekkelijk voor de schaarse vakman? Hoe implementeer je processen als BIM in je bedrijf.

Aan het woord komen onder meer Schimmel Techniek uit Barneveld, BSI Breda, Van Delft Groep, Schrijvers Technische Installaties uit Oss, M&O Techniek uit Wormer, Rouwenhorst installatietechniek uit Haaksbergen en Bonarius. Welke vormen van leiderschap zijn er, hoe kun je vakmensen werven en binden, en hoe coach je talentvolle monteurs. Verder een column van Installatie-blogger en ondernemer Martijn Verspeek, en bedrijfskundige blik van Installatie-blogger en bedrijfsadviseur Stefan van Maasakkers.

Het E-book is kosteloos te verkrijgen voor abonnees van Installatie. Dat kan door rechtsboven in de shop in te loggen met je abonneenummer. Niet-abonnees krijgen voor € 4,- het ebook met 56 pagina’s in de mailbox. Check hier de webshop van Installatie.nl. Hierin staan ook losse edities van het vakblad plus de special Werkkleding en Veiligheid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.