fbpx
Nieuws

Dag van de Warmtepomp

Opleidingscentrum GOº houdt op 14 september in Ede de ‘Dag van de Warmtepomp’. Bezoekers van het evenement krijgen alles te weten krijgen over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van warmtepompen.

Diverse sprekers gaan op 14 september in Ede in op de laatste ontwikkelingen rond warmtepompen. Ook gaat het over de mogelijkheden van de warmtepomp, nu en in de toekomst. Een van de sprekers is Jaap de Knegt van de Dutch Heat Pump Association (DHPA), een kennispunt op het gebied van warmtepompen.

Programma

Directeur Jenny van den Bovenkamp van Aeres Tech in Ede zal gaat in op wat de energietransitie betekent voor de arbeidsmarkt. Praktische zaken komen ook aan bod. Tijdens een workshop wordt ingegaan op de opleidingen die gewenst en noodzakelijk zijn om warmtepompen te installeren en te onderhouden. Waar moeten monteurs volgens alle wettelijke verplichtingen aan voldoen? Roelof Robbertsen van Aeres Tech kent het opleidingslandschap als zijn broekzak en kent de weerbarstigheid van de dagelijkse beroepspraktijk. Ook wordt een heel praktische workshop gegeven: ‘Hoe stel ik een warmtepomp goed af?’.

Meer informatie

De ‘Dag van de Warmtepomp’ wordt gehouden bij Aeres Tech in Ede, op donderdag 14 september van 15.00 tot 19.00 uur. Aanmelden kan via de website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.