fbpx
Nieuws

Van Dorp neemt Van Galen over

Van Dorp, een landelijke technische dienstverlener in de installatiebranche, heeft overeenstemming bereikt over de overname van de aandelen in Van Galen Klimaattechniek B.V.. Van Galen heeft vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en Utrecht. De overname past goed binnen de strategie van Van Dorp en versterkt hiermee haar positie in Nederland. Van Galen blijft als zelfstandige entiteit en onder eigen naam opereren in de markt, onder leiding van Klaas Noorlander.

Continuïteit

Van Galen is in financieel zwaar weer terecht gekomen. Om de continuïteit van het bedrijf en de werkzaamheden voor medewerkers en klanten te kunnen waarborgen, neemt Van Dorp de aandelen in Van Galen over. Van Dorp is een financieel sterk en betrokken aandeelhouder. Door de overname zijn de zorgen over continuering van de werkzaamheden voorbij.

Henk Willem van Dorp, DGA van Van Dorp: “Van Galen is een prachtig bedrijf met een heel goede naam en veel kennis en kunde onder de gepassioneerde medewerkers. Ik ben verheugd dat de continuïteit van Van Galen nu gewaarborgd is en dat Van Dorp haar positie in de markt hiermee versterkt. Ik kijk er naar uit om als aandeelhouder te mogen samenwerken met onze nieuwe collega’s.”

Familiebedrijven

Zowel Van Galen als Van Dorp zijn familiebedrijven. Bij Van Dorp staat maatschappelijke betrokken ondernemen hoog in het vaandel. Het bedrijf richt zich op duurzame techniek in gebouwen. Van Galen is net als Van Dorp sterk in Technisch Beheer van vastgoed en het realiseren van mooie projecten.

Van Dorp is een familiebedrijf met ongeveer 1000 medewerkers en met vestigingen verspreid over het hele land. Elke regio kent zijn eigen cultuur. Elke vestiging van Van Dorp richt zich op de regionale markt. Als technisch dienstverlener biedt Van Dorp een totaalpakket aan diensten aan klanten. Alle techniek in gebouwen wordt zelfstandig ontworpen, gerealiseerd en beheerd. In samenwerking met strategische partners voorziet Van Dorp tevens de facilitaire dienstverlening voor klanten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.