fbpx
Nieuws

Van Dorp neemt Verkaart over

Van Dorp, de landelijk opererende technische dienstverlener, neemt de Verkaart Groep over. Van Dorp neemt de werkmaatschappijen met vestigingen in Wateringen en Lelystad over. Vin Holding, het moederbedrijf van het Wateringse installatiebedrijf, was vorige week door de Haagse rechtbank failliet verklaard.

Continuïteit

Verkaart is in zwaar weer terecht gekomen. Door de overname wordt de continuïteit voor de klanten gewaarborgd. De heer Joan Remmerswaal, algemeen directeur Van Dorp: “Wij gaan ervoor zorgen de werkzaamheden, voortkomend uit de overgenomen contracten, naadloos in elkaar over te laten gaan en met alle zorg uit te voeren.”. Verkaart ging in 2013 al een keer onderuit. Het bedrijf startte toen door in slankere vorm.

Met de overname zijn circa 100 medewerkers gemoeid, die bij Van Dorp in dienst komen. Van Dorp groeit met deze overname naar 15 vestigingen door het hele land en circa 1000 medewerkers/sters. Van Dorp is een landelijke installateur, die vanuit haar vestigingen wel sterk regionaal operereert. Als totaalinstallateur biedt Van Dorp een totaalpakket aan technische diensten. Alle techniek in gebouwen wordt zelfstandig ontworpen, gerealiseerd en beheerd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.