fbpx
Nieuws

Editie negen van vakblad in de bus

Nummer negen van het vakblad Installatie & Sanitair ligt op vrijdag 16 november bij u in de brievenbus. Hierin hebben we het onder andere over systeemwaterkwaliteit. Steeds meer installateurs plaatsen al standaard vuilafscheiders in CV-systemen. Maar er zijn meer wegen naar het perfecte systeemwater, met zo weinig mogelijk vervuilend zuurstof of schadelijk magnetiet. Maar wat kunt u nog meer van ons verwachten?

Gezonde woning met een smiley

In de NeroZero meet- en demonstratiewoning in Heerhugowaard zijn technieken en oplossingen die zorgen voor een gezonde, comfortabele, energiezuinige en aardgasloze woning samengebracht. Geen huis van de toekomst, maar een woning die vandaag gebouwd kan worden. Wat maakt de woning bijzonder en welke technieken herbergt het?

Plakken of krabben?

Rijd een dag door het land en je ziet veel installateurs rondrijden met hun bestickerde bussen. Erkenningsregelingen, keurmerken, brancheverenigingen. Er verandert zo veel in installatieland, dat het tijd wordt de stickerverwijderaar er bij te pakken. We helpen u een handje.

Pionieren in de polder

Een bijzondere samenwerking in Flevoland. Een installateur, twee projectontwikkelaars en een bankdirecteur gaan samen met het duurzame energieconcept Geohita de markt op. In september presenteerde het Flevolandse bedrijf zich aan de buitenwereld met de opening van een showroom van de nieuwe franchiseformule Denk aan Morgen. Wat is de strategie?

Geïnteresseerd? Neem een (proef)abonnement of vraag een gratis proefnummer op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.