fbpx
Nieuws

Een dode en twaalf gewonden door CO

Geiser veroorzaakt koolmonoxide-dode

De politie in Den Haag heeft een dode aangetroffen in zijn woning. Volgens de politie is er sprake van koolmonoxidevergiftiging. Twaalf personen, onder wie vier politieagenten, zijn vervoerd naar diverse ziekenhuizen in Den Haag.

Zij bevonden zich in meerdere woningen in de Weimarstraat in Den Haag. De agenten voelden zich niet goed nadat ze de huizen waren ingegaan. Voor zover bekend is de toestand van de agenten en andere mensen niet kritiek. Ze zijn vooral uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht, omdat er hoge waarden koolmonoxide gemeten werden. De woningen zijn inmiddels gelucht. De politie meldt dat het gevaar voor een koolmonoxidevergiftiging is geweken.

1 reactie op “Een dode en twaalf gewonden door CO

  1. Desmyter Patrick schreef:

    Dit soort dingen lezen we af en toe, maar achteraf hoor ik nooit niets meer over wat de juiste oorzaak nu precies was.
    Enkel wat algemene termen als “het was een verwarmingstoestel”. het zou nuttig zijn voor installateurs om alle details met fotos e.d. te kunnen bekijken, oorzaken zitten soms in een klein hoekje. Op deze website staan regelmatig fotos van potentiële gevaren, losse buizen, gebruik van parkers, verkeerde leidingen, geen beugels, etc. Toon ook eens wat er echt verkeerd was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.