fbpx
Badkamer in beeld

Matwitte eyecatcher bij Hansgrohe

Een nieuwe douche-serie bij Hansgrohe. De Duitse sanitairspecialist presenteert Rainfinity op de ISH; een in het oog springende doucheserie met hoofd, schouder en handdouches: in mat wit.

De wellness douche valt op door de matwitte kleuren van de douche en de grafietkleurige straalplaten. Binnen de douches valt, via de eigen Select-knop techniek, te kiezen uit verschillende straalsoorten, waaronder de zelf ontwikkelde PowderRain. De straalplaten zijn voor deze wellnessdouche vernieuwd.

Opvallend is de nieuwe showerpipe, ook in matwit uitgevoerd. Hieraan zijn onder meer planchets bevestigd. Ook heeft de set een eigen nieuwe inbouwbediening gekregen die heel erg strak is. Ook nieuw is de schouderdouche, waarbij gezicht en haren droog blijven. Rainfinity komt in juli 2019 in Nederland op de markt.

Trend: meer kleur

Kleur in de badkamer is sowieso een belangrijk item op de ISH. Op dit moment is in Nederland vooral matzwart trendy in kranenland. Meerdere fabrikanten, waaronder ook Hansgrohe, presenteren al enkele jaren diverse finishes voor kranen, zodat de badkamer meer gepersonaliseerd kan worden. Ook in meubels wordt steeds vaker in kleuren en materialen gevarieerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.