fbpx
Nieuws

De eerste jaargang van de mbo-3-opleiding voor inspectiemonteur koudetechniek aan het Alklima College is met succes afgesloten. Alle deelnemers hebben hun diploma gehaald.

Goed opgeleid

De opleiding inspectiemonteur koudetechniek is een initiatief van Alklima /Mitsubishi Electric, NCVB Bedrijfsopleidingen en technisch opleider ROVC. De opleiding moet voorzien in goed opgeleide technici op het gebied van klimaatbeheersing, iets waar momenteel veel behoefte aan is. De mbo-opleiding is alleen toegankelijk voor medewerkers van installatiepartners.

Theorie en praktijk

In de eerste jaargang deden servicemonteurs mee van installateurs Aaftink, Bennink, Heeboss, HODI, Verspeek, Klik, Stonecold, Kalisvaart, Multitechniek, Van Galen, Van Berkum en Unica. De opleiding combineert theorie en praktijk en schenkt ook aandacht aan persoonlijke vaardigheden zoals samenwerken, organiseren en rapporteren. De totale opleiding omvat 34 bijeenkomsten op woensdagen van 14.00 uur tot uiterlijk 21.00 uur. Er wordt gewerkt in kleine groepen van maximaal veertien personen. Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.