fbpx
Nieuws

Eerste hulp bij koers installatiebedrijf

Uw Duurzame Installateur heeft een Toolbox speciaal voor bedrijfseigenaren ontwikkeld. Deze helpt op een eenvoudige manier bij het bepalen van de juiste bedrijfsstrategie en het verbeteren van de bedrijfsresultaten. Door Toolbox helpt vragen te beantwoorden als ‘Weet jij waar je wilt staan met je bedrijf over drie jaar?’ en ‘Heb jij voor jezelf goed in beeld wat je allemaal als ondernemer geregeld moet hebben?’

Caspar Norg, directeur Uw Duurzame Installateur: “Wij zien dat eigenaren van installatiebedrijven ontzettend hard werken in hun bedrijf, maar nu is de tijd dat je ook moet werken áán je bedrijf. Het gaat nu goed, maar ben je wel klaar voor de toekomst en voor een volgende crisis? Daarom hebben wij de Toolbox bedacht, we zijn ervan overtuigd dat het goed is om meer inzicht in je bedrijf te krijgen en aan het denken gezet worden over ondernemerszaken waar je normaal gesproken niet bij stilstaat.”

De Toolbox is geschikt voor eigenaren van installatiebedrijven met minimaal acht personeelsleden. Het is aan te vragen op www.ontzorguwbedrijf.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.