fbpx
Nieuws

Erelidmaatschap voor Claudia Reiner

Claudia Reiner is bij haar vertrek erelid geworden van installateursvereniging Techniek Nederland. De Limburgse installatie-ondernemer nam eind vorig jaar afscheid als vicevoorzitter van Techniek Nederland. Reiner is 18 jaar op verschillende niveaus actief geweest voor de branche.

Voorzitter Doekle Terpstra van Techniek Nederland: “Claudia heeft met veel inzet en betrokkenheid Techniek Nederland én de sector een enorme impuls gegeven. Claudia stond pal voor de belangen van onze mkb-leden. Ze vertegenwoordigde Techniek Nederland bij belangrijke stakeholders en ze wist de vereniging in de media stevig te positioneren.”

Vernieuwing en professionalisering

Algemeen directeur Erik van Engelen benadrukt dat Claudia Reiner een grote rol heeft gespeeld bij de vernieuwing en professionalisering van de vereniging. “Techniek Nederland is een stevige, zelfbewuste vereniging geworden. In dat proces was Claudia een onmisbare bestuurder.”

Limburg

Voor de vereniging, die toen nog UNETO-VNI heette, werd Claudia Reiner in 2003 voorzitter van de afdeling Limburg-Zuid. In 2013 trad ze aan als landelijk voorzitter van de Groep Kleine Bedrijven. In het bestuur van UNETO-VNI en vervolgens Techniek Nederland nam ze plaats als vicevoorzitter. Ze was ook bestuurslid van MKB-Nederland. Sinds 1 januari van dit jaar is Claudia Reiner voorzitter van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Daarnaast blijft ze actief betrokken bij Techniek Nederland. In diverse commissies zal ze ook in de toekomst een bijdrage leveren aan het werk van de vereniging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.