fbpx
Nieuws

Finalisten ISSO Award bekend

Finalisten ISSO Award bekend

Klostermann Nederland (Proyecto Roble), Interflow BAM techniek (Flex-OK concept) en radiatorfabrikanten Jaga en ClimaRad (Collectie Jaga Fresh) staan in de finale voor een ISSO Award.

 

 

De wedstrijd wordt jaarlijks uitgeschreven door het kennisinstituut. Hierin wordt de innovatie beloond waarbij de kennis van ISSO op de beste wijze is toegepast. Uitreiking is op 25 september tijdens de ISSO Jaarbijeenkomst in Rotterdam.

 

Leemkachel en warmtepompen

Proyecto Roble is een project in Berkel-Enschot, waarop een innovatieve wijze een klimaatsysteem, maar ook een integrale samenwerking tussen projectpartners is gerealiseerd. Klik hier voor een artikel uit vakblad Installatie en Sanitair hierover.

 

Binnenklimaat operatiekamers

Flex OK is een integraal wand, plafond en luchtbehandelingssysteem voor operatiekamers, waarmee BAM Techniek-dochter Interflow momenteel de markt op is gegaan. Een kostenreducerend concept dat flexibel maatwerk levert in een omgeving waar techniek van levensbelang is.

 

Slimme radiatoren

Jaga Fresh is een samenwerking tussen de concurrenten Jaga en ClimaRad. Jaga is specialist op het gebied van lagetemperatuurverwarming en koeling, ClimaRad marktleider met decentrale wtw-units. Deze technieken worden nu door Jaga samengebracht in de Briza Fresh. De Briza Fresh kan verwarmen op zeer lage temperaturen, 2- of 4 pijps koelen en ventileren op basis van CO2 gestuurde warmteterugwinning.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.