fbpx
Nieuws

Voor een hygiënisch veilige en constant betrouwbare drinkwatercirculatie heeft Wilo een nieuwe efficiënte drinkwaterpomp, de Wilo-Yonos MAXO-Z, geïntroduceerd.

Drinkwater dat (nagenoeg) stilstaat in leidingsecties vormt een risico op verontreiniging door legionellabacteriën. In bedrijfsgebouwen worden daarom steeds hogere eisen gesteld aan pompen. Deze moeten garanderen dat drinkwater wordt geleverd op een hygiënisch niveau in de vereiste hoeveelheden en met de vereiste temperaturen. De nieuwe Wilo-Yonos MAXO-Z geeft die garantie.

Grote energiebesparingen

Met de pakkingbusloze tapwatercirculatiepomp kunnen klanten zelfs in huishoudelijke warmwatercirculatie profiteren van de voordelen van hoog-efficiënte technologie. Aangezien warmwatercirculatiepompen tot 24 uur per dag in werking zijn (bijvoorbeeld in ziekenhuizen en hotels) kunnen grote energiebesparingen worden bereikt.

Een LED-display op de Yonos MAXO-Z circulatiepomp geeft informatie over de pershoogte, snelheidstrap en mogelijke fouten. Om drukverlies in de leiding zoveel mogelijk te voorkomen, kan de vereiste/berekende druk worden ingesteld met behulp van de pershoogte (dp-c). De instelling is hierdoor veel nauwkeuriger.

De pomp geeft foutcodes duidelijk weer. Elke fout kan onmiddellijk worden herkend, waardoor de hoeveelheid servicewerk in geval van een storing vermindert. Het compacte ontwerp van de pomp en de Wilo-Connector vergemakkelijken de elektrische aansluiting en bieden vereenvoudigde en flexibelere installatie op locatie. De kabel wordt direct aan de Connector bevestigd en pas daarna in de pomp gestoken. Dat zorgt voor verbetering van zowel de bedienbaarheid als het installatiegemak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.