fbpx
Nieuws
Van Dorp Infra

Gebr. van der Steen Bedrijven gaat verder onder de naam Van Dorp Infra. Van der Steen is al sinds 2020 onderdeel van de Van Dorp familie.

Het bedrijf, met locaties in Beuningen en Berlicum, is sinds 1962 actief in het ontwerp, de aanleg, het beheer en onderhoud in de ondergrondse- en bovengrondse infrastructuur en werkt voornamelijk voor netbeheerders, drinkwaterbedrijven, gemeenten en laadbeheerders.

Technisch dienstverlener

Van Dorp, met het hoofdkantoor in Zoetermeer, is een duurzame technisch dienstverlener met 23 bedrijven in Nederland en daarbuiten. Het familiebedrijf biedt een totaalpakket aan technische diensten en installaties en bestaat sinds 1985.

Nieuw fase

De naamswijziging markeert een nieuwe fase van samenwerking tussen de bedrijven. Henk Willem van Dorp, oprichter van Van Dorp: “Als technisch dienstverlener richten wij ons veelal op de techniek in gebouwen. Maar duurzame oplossingen en grote veranderingen zijn steeds meer wijkgebonden en vinden vóór de meter plaats. Door dienstverlening op het gebied van onder- en bovengrondse infratechniek te verbinden aan installatietechniek, kunnen wij een grotere impact op de energietransitie realiseren.”

Integratie binnen organisatie en huisstijl

De naamsverandering van Gebr. van der Steen naar Van Dorp Infra is ook doorvertaald naar een nieuw logo, binnen de Van Dorp huisstijl. Daarnaast zal er de komende periode worden gewerkt aan de verdere integratie van bedrijfssystemen en processen.

De huidige vestigingslocaties, medewerkers, directie en het management blijven ongewijzigd. Directeur Kees van Daalen (foto) blijft verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het bedrijf en zal het naar een volgende fase brengen, waarin het een bijdrage levert aan de energietransitie en duurzame oplossingen voor de toekomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.