fbpx
Nieuws

Geesa dubbel in de prijzen

Geesa dubbel in de prijzen

Geesa is tijdens de Dutch Design Week dubbel in de prijzen gevallen. Zowel de R60 Spiegelcollectie als de Wynk collectie mogen vanaf nu het predicaat ‘Goed Industrieel Ontwerp’ voeren.

 

 

De Erkenning Goed Industrieel Ontwerp (GIO) is een initiatief van de onafhankelijke stichting Designlink en wordt gezien als dé Nederlandse prijs voor designvakmanschap.  GIO bekroont het vakmanschap van ontwerper èn opdrachtgever. Om voor dit keurmerk in aanmerking te komen, moet een product meer dan alleen mooi zijn. Functionaliteit, originaliteit, respect, gebruikswaarde en innovativiteit zijn van even groot belang.

R60 Spiegelcollectie
De R60 Spiegelcollectie van Geesa, ontworpen door designer Robbert Bronwasser, voldeed aan alle beoordelingscriteria. De  spiegels zijn uitgerust met duurzaam geproduceerd spiegelglas, hebben een verchroomd frame en zijn leverbaar in vier formaten met of zonder dimbare led-verlichting.

 

Wynk collectie
Ook de Wynk collectie viel in de prijzen. Het tijdloze ontwerp van deze serie badkameraccessoires  met bijna organische vormen kent weinig opsmuk, maar is toch verrassend, aldus het juryrapport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.