fbpx
Nieuws

Groothandel start talkshow

Groothandel Rensa Verwarming & Ventilatie gaat talkshows uitzenden.

Vorige week is de eerste aflevering van Rensa TechTalk online gekomen op het kanaal van de groothandel. In totaal komt een serie van acht talkshows online waarin trends en ontwikkelingen in de installatietechniek centraal staan. In de eerste aflevering wordt de focus gelegd op lucht/water- en bodemgekoppelde warmtepompsystemen.

“Dit jaar is logischerwijs een streep gegaan door heel veel trainingen en opleidingsmogelijkheden, terwijl de behoefte aan actuele vakkennis bij installateurs misschien wel groter dan ooit is. Voor deze vakmensen met passie starten wij Rensa TechTalk”, zegt Rick Hammink, hoofd marketing & communicatie bij Rensa.

TechTalk richt zich vooral op de techniek en minder op de commercie. De kijker wordt meegenomen in de kansen en technische randvoorwaarden voor bijvoorbeeld ventilatiesystemen. De talkshows worden gepresenteerd door Frans Reichardt, bijgestaan door vaste sidekicks van Rensa Techniek, het adviesbedrijf binnen de groothandel die installaties adviseert, ontwerpt en engineert voor installateurs. De komende weken komt elke week een nieuwe aflevering live. Te gast zijn leveranciers van de groothandel.

De afleveringen van TechTalk zijn hier te zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.