fbpx
Nieuws

Unica heeft een grote onderhoudsklus binnengesleept: het installatiebedrijf gaat het onderhoud verzorgen aan de werktuigbouwkundige installaties, inclusief meet- en regeltechniek van de High Tech Campus Eindhoven.

De opdracht betreft 34 gebouwen op de High Tech Campus (HTC), die een oppervlakte kent van circa één km2. Met ingang van 1 maart 2022 voert Unica conditiegestuurd onderhoud uit inclusief energie- en assetmanagement.

De opdracht staat onder regie van de vestigingen van Unica Building Services in Eindhoven en Oosterhout. Unica Building Services inspecteert, keurt en onderhoudt klimaatinstallaties, warmteopwekking, bodemenergiesystemen en regel- en terreininstallaties en heeft verspreid over Nederland ruim 1.000 medewerkers in dienst.

Brede ondersteuning

Onder meer de clusters Unica Energy Solutions (duurzaamheid), Unica Building Intelligence (smart buildings) en Unica Fire Safety (brandbeveiliging) zijn betrokken, en ook het Unica Innovation Center dat met ketenpartners en marktpartijen innovaties in de gebouwde omgeving initieert.

Ronald Toonen, vestigingsdirecteur van Unica Oosterhout, licht toe: “Vanuit diverse Unica disciplines kunnen wij de HTC breed ondersteunen met een resultaatgerichte samenwerking, zodat we niet alleen de beoogde ambities behalen, maar binnen andere belangrijke randvoorwaarden ook een optimale total cost of ownership realiseren.”

Een slimme campus

De High Tech Campus is een ecosysteem van 235 hightechbedrijven. Het is de thuisbasis van meer dan 12.000 innovators, onderzoekers en ingenieurs. Multinationals als Philips, NXP en Intel, hightech MKB, onderzoeksinstituten, servicebedrijven, scale-ups en startups werken hier samen aan innovatieve technologieën.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.