fbpx
Nieuws

Hardenberg: 3 dagen installatiebeurs

Een inmiddels jarenlange traditional in beurzenland: de Installatie Vakbeurs in Hardenberg. Dinsdag 12 september start de beursdriedaagse in Overijssel. Bezoekers kunnen op deze plek na registratie gratis kaarten verkrijgen. De vijf hallen van de Evenementenhal in Hardenberg zijn gevuld met ongeveer 300 exposanten. De beursorganisatie verwacht dat ongeveer 12000 mensen de weg naar Hardenberg weten te vinden. De beurs kent de vertrouwde fullservice-formule, wat betekent dat bezoekers voorzien worden in eten en drinken.

Livestream

Dinsdagmiddag rond 16u volgt op de Facebook-pagina van Installatie en Sanitair een live-stream met beursimpressies. Like de pagina hier, en kijk mee.

Programma

Naast het beursaanbod in producten, is er ook een inhoudelijk programma, dat hier te raadplegen is. Donderdag 14 september biedt OTIB voorafgaand aan de beurs een  kennisprogramma die u een blik in de toekomst geeft. Het programma wordt verzorgd door TNO, Uneto-VNI, Panteia en neemt u onder andere mee langs de resultaten van Radar 2025 van Uneto-VNI.  Wat komt er op u af en wat betekent dat voor uw bedrijf? Aanmelden kan hier.

Innovatieroute

Op de beurs is een innovatieroute samengesteld. Meer informatie hierover vindt u hier.

De beurskrant vindt u hier.

Dubbelklik voor vergroting

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.