fbpx
Nieuws

Het warmtepompproject van het jaar

Itho Daalderop heeft de prijs gewonnen die hoort bij het Warmtepompproject van het jaar. Het gaat over het project 2nd Skin in Vlaardingen, dat door BIK Bouw wordt gerealiseerd voor Waterweg Wonen. In dit project werken STO Isoned, Kingspan, TU Delft, Climate Kic, Giesbers & Van der Graaf en Itho Daalderop nauw samen.

Award

De prijs werd op 14 december uitgereikt, op het Nederlands Congres Warmtepompen 2017. Deze award geldt als erkenning voor een onlangs gerealiseerd of binnenkort op te leveren woningbouwproject, dat door zijn innovatieve karakter een belangrijke bijdrage levert aan de energietransitie.

Naar verwachting wordt het project medio maart 2018 opgeleverd. Over de bestaande schil van de woningen wordt een nieuwe, hoogwaardig geïsoleerde ‘tweede huid’ geplaatst. Ook wordt het project voorzien van een multiboiler-warmtepompsysteem, balansventilatie, pv-panelen en monitoring van Itho Daalderop.

1 reactie op “Het warmtepompproject van het jaar

  1. […] Daalderop presenteerde het concept eind vorig jaar en won er in december de prijs voor Warmtepompproject van het Jaar mee op het Nederlands Congres […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.