fbpx
Nieuws

In het komende nummer

Het is sanitairmaand op Installatie.nl, en ook in het juninummer van het printmagazine veel aandacht voor de badkamer en waterbehandeling. Naast een groot aantal introducties van de voorjaarsbeurzen, waarvan hier ook een fotoalbum, tippen badkamerspecialisten hun favorieten voor de badkamer; een goede mix tussen schoonheid, marktbehoefte en moderne techniek.

Een artikel over de pelletkachel: de groene stoker wordt steeds vaker toegepast; als duurzame tapwaterverwarmer bij sportverenigingen, verwarmer van appartementencomplexen, op campings en in woningen. De installatietechniek is door de ISDE-subidie ineens ook financieel een stuk aantrekkelijker geworden. In het techniekdeel een nieuwe techniek om rookgasafvoer en ventilatiekanalen van binnenuit te renoveren, en nieuwe software die het ontwerpen, uitvoeren, inregelen en onderhouden van een verwarmingsinstallatie eenvoudiger maakt. Een reportage uit Zutphen, waar de voormalige politieschool wordt herbestemd tot asielzoekerscentrum.

We nemen ook een kijkje bij de Rotterdamse basisschool De Wilgenstam; ooit een toonbeeld van duurzaamheid, maar door tal van factoren lange tijd een gebouw waarin het lastig werken en leven was. Een verhaal over schade, schande, puinruimen en leerpunten. De showroomreportage is bij Vakon in Voorschoten, installateur in beeld is Daniel Bakkers van Bakkers Vermeij Loodgieters en Verwarmingstechniek uit Wijk bij Duurstede.

Installatie en Sanitair verschijnt komende week. Ontvangen of abonneren? Klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.