fbpx
Nieuws

Innovatieve ondernemers delen visie

Het boek ‘Op weg naar een lerende organisatie‘ vertelt het verhaal van 24 directeuren en leidinggevenden die sinds vier jaar intensief bouwen aan hun lerende organisatie met behulp van de Learn methode van Arpa Learn Instituut. In dit boekwerk onder meer het verhaal van Hoppenbrouwers Techniek uit Dongen, maar ook gevelbouwer De Groot & Visser, Van der Heijden Bouw en ontwikkeling, Vorm Bouw, BM van Houwelingen en Winters Bouw en Ontwikkeling vertellen hun verhaal over de transformatie naar een moderne bouwonderneming met een organisatie die constant verbetert. Naast de cases ook de visies van topsporters en topcoaches als Ricardo Semler, Marc Lammers, Anky van Grunsven, Toon Gerbrands en Jacco Verhaeren.

De deelnemers aan dit  traject van Arpa Learn Instituut hebben vier jaar lang gewerkt aan hun lerende organisatie. In dit traject worden vier fases doorlopen: een goede basis creëren, innoveren, verbeteren en flow realiseren.

Het boek is vanaf 30 maart verkrijgbaar bij reguliere (online) boekwinkels en via www.arpa.nl voor €37,50. De volledige opbrengst van het boek gaat naar de Mentelity Foundation van paralympisch-snowboarder Bibian Mentel. ISBN: 978-90-818254-2-9 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.