fbpx
Nieuws

Installateur aan kop in Duurzame 50

Installatie-ondernemer Claudia Reiner staat aan de top van de de ABN AMRO Duurzame 50. De lijst, gisteren gepresenteerd tijdens vakbeurs Building Holland, bestaat uit mensen die met daadkracht, charisma en visie inzetten voor verduurzaming van de gebouwde omgeving.

Reiner is directeur van het Limburgse bedrijf Caris & Reiner Installatietechniek, en een fervent voorvechter van ketensamenwerking in de bouw en installatiewereld. Daarnaast is zij actief als vice-voorzitter van installateurskoepel Uneto-VNI. De top 3 bestond naast Reiner uit bouwer Biense Dijkstra (2) en  architect Thomas Rau (3).

Ketensamenwerking

Naast haar vicevoorzitterschap van Uneto-VNI en haar actieve rol binnen de programmacommissie Energie is de Limburgse ondernemer initiatiefnemer van branche-overstijgend samenwerken met het convenant Ketensamenwerking Bouwsector. Als oprichter van het Platform Ketensamenwerking Zuid levert ze een actieve bijdrage aan vernieuwing en verandering in de bouwsector. Claudia Reiner is eveneens voorzitter van het Platform Duurzame Huisvesting, een samenwerkingsverband tussen branche-, koepel- en kennisorganisaties die een belangrijke rol spelen bij de verduurzaming van bestaande bedrijfshuisvesting.

1 reactie op “Installateur aan kop in Duurzame 50

  1. […] een welkomstwoord van Jenny van de Bovenkamp, directeur van Aeres Tech. Daarna neemt dagvoorzitter Claudia Reiner de microfoon over en leidt de bezoekers door de middag en avond. Om 18.20 uur wordt een maaltijd […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.