fbpx
Nieuws

Installatie #4 op de mat

Installatie nummer 4 2023

Vrijdag 23 juni verschijnt vakblad Installatie nummer 4. In deze uitgave o.a. een bijzonder project, waarbij de nieuwe vleugel van verpleeghuis Het Hof in Hengelo door middel van ijs(vorming) verwarmd gaat worden. Reportage en technische uitleg over het ondergrondse energieopwek- en buffersysteem.

Wat je verder kunt verwachten:

Kijkdoos vol techniek

Het dit voorjaar geopende seminarcentrum Viega World geeft letterlijk en figuurlijk inzicht in alle aspecten van gebouwtechniek. Elke flow is live te volgen. Installatie mocht likkebaarden in het energiepositieve trainingscentrum.

Groene weelde op het dak

Het dak als opwekker, buffer en groene oase. Appartementengebouw Mannoury in Amsterdam-West is een schoolvoorbeeld van hoe een dak op meerdere aspecten functioneel kan zijn. Maar dan moet je wel uit je comfortzone durven stappen.

Geld zoekt installatiebedrijf

Private investeerders zoeken steeds vaker installa￾tiebedrijven en toeleveranciers op. Maar wat zijn de verschillen tussen suikerooms, commerciële private equitys en zogeheten impactinvestors? We duiken in de verduurzamingsmiljarden.

Festival van verleiding

Geen klassieke groothandelsbeurs, maar een installatiefestival waarin doen en beleven de boventoon voerden. Wasco had met NXT GEN een leuke primeur in de branche te pakken.

En natuurlijk:

  • Installateur in beeld
  • Dicht op de huid
  • Productnieuws
  • Een nieuwe column van Stefan van Maasakkers

Contact

Tips, zoals interessante projecten en technische ontwikkelingen, kunt u kwijt bij de redactie van Installatie. Mail ons ook wanneer jullie je door ons willen laten volgen in jullie dagelijkse praktijk.

Weten wat de commerciële mogelijkheden zijn voor print, online en content. Neem daarvoor contact op met onze media-adviseurs.

De nieuwe Installatie is te bekijken in ons online vakbladenoverzicht. Hier ook verschillende abonnementsvormen op onze vakinformatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.