fbpx
Nieuws

Installatie #5 op de mat

Installatie nummer 5

Vrijdag 15 september verschijnt vakblad Installatie nummer 5. In deze uitgave o.a. een mbo-school in Zwolle die tegenwoordig tot zestig procent op aardgas bespaart door het gebouwbeheersysteem te moderniseren.

Wat je verder kunt verwachten:

Hybride mag gas geven

De fabrieken draaien, wachtlijsten zijn weg en cijfers over verbruik en besparing zijn positief. De hybride warmtepomp kan los, maar er zijn haken en ogen. Installateurs over de manier waarop ze de koe bij de horens gaan vatten. En een aantal mooie nieuwtjes.

Van bus naar badkamer

Nederland is een installatiefabriek rijker. In Heerenveen rollen niet langer bussen maar installatieruimtes en badkamers van de band. De eerste modules en woningen zijn een feit. Wij namen een kijkje in de nieuwe fabriek van VDL Smart Spaces.

Nooit afwachten

Goedlopende bedrijven staan in de belangstelling van collega’s met groeiambitie, energiebedrijven en investeerders. Het verhaal van Harold Hofhuis (48), die Eppink Installatietechniek verkoopt aan Saman, en zo verder wil groeien als warmtepompspecialist.

Zweedse värmepumpar

Robert-Jan Both (28) verruilde Ouderkerk a/d IJssel voor Zuid-Zweden en werkt daar als installatiemonteur. Hij vertelt over cultuur, krapte, kou en de warmtepomp: die is daar nóg populairder dan hier.

En natuurlijk:

  • Installateur in beeld
  • Dicht op de huid
  • Productnieuws
  • Een nieuwe column van Stefan van Maasakkers

Contact

Tips, zoals interessante projecten en technische ontwikkelingen, kunt u kwijt bij de redactie van Installatie. Mail ons ook wanneer jullie je door ons willen laten volgen in jullie dagelijkse praktijk.

Weten wat de commerciële mogelijkheden zijn voor print, online en content. Neem daarvoor contact op met onze media-adviseurs.

De nieuwe Installatie is vanaf donderdag 14 september al te bekijken in ons online vakbladenoverzicht. Hier ook verschillende abonnementsvormen op onze vakinformatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.