fbpx
Nieuws

Exposanten weten Hardenberg weer te vinden

Een volle beurs in Hardenberg dit jaar. Op de 24e versie van de Installatie Vakdagen, op 12, 13 en 14, september brengen 177 exposanten in vier hallen hun diensten en producten onder de aandacht van installateurs.

“Niemand wilde dit jaar het feestje in Hardenberg missen, het belooft een groots samenkomen te worden.”, aldus Marketing Eventmanager van het vakevenement, Eline Kuijsters. Verdeeld over vier volle hallen staat een compleet aanbod van oplossingen voor de installatieprofessional. Kuijsters: “Op Installatie Vakdagen vind je deze editie een nóg groter aanbod dan vorig jaar, we zijn namelijk uitgebreid met veertig exposanten.

De vier hallen zijn ingedeeld in thema’s, zodat de bezoeker gericht naar producten voor een specifiek project kan zoeken.

Transitie

Uiteraard speelt duurzaamheid en de manier waarop de sector zich daaromheen organiseert de eerste viool op het evenement, zegt Kuijsters. “De installatiesector zit middenin een gigantische transitie en dat heeft invloed op werkwijzen, technieken en producten. Een gezellige samenkomst zoals in Hardenberg stimuleert het gesprek hierover en draagt daardoor bij aan ontwikkeling en vooruitgang. Daar zijn wij heel erg trots op!”

Voor de installateur of gebouwbeheerder die graag blijft leren over de nieuwste installatieoplossingen in de gebouwde omgeving, zijn er themasessies op het Kennisplein. In samenwerking met kennispartners TVVL, Water Alliance, Platform Binnenklimaattechniek en Techniek Nederland wordt een leerzaam programma opgezet. Kuijsters: “Wil je je verdiepen in innovatieve zonne-energie, de laatste oplossingen binnen waterbesparingstechnieken ontdekken of een expert worden in het creëren van een gezond binnenklimaat? Kom dan langs op het Kennisplein en luister, leer en discussieer mee.”

Avondopening

Iedere avond zijn Installatie Vakdagen tot negen uur geopend. Voor diegene die nog even wil napraten is er deze editie het Tool Café powered by Wera en MG Service, een speciaalbiercafé tussen het gereedschap. “We combineren graag het nuttige met het aangename. Een bezoek aan Installatie Vakdagen heeft het allemaal!”

Regel hier je bezoek aan de Installatie Vakdagen in Hardenberg hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.