fbpx
Nieuws

Installatie.nl start podcast

Installatie.nl start met een podcast. In deze serie audiogesprekken komen branchevertegenwoordigers, installateurs en fabrikanten aan het woord. De podcast kun je luisteren wanneer je maar wilt: onderweg, tijdens het werk, of thuis op de bank.

De Installatie.nl Podcast is te beluisteren via Apple Podcast, Castbox en TuneIn en als SoundCloud via de homepage van Installatie.nl. Ook komt de podcast op Spotify.

In de eerste aflevering gaan we het hebben over de trends met betrekking tot warmtepompen.

Nog meer vakinformatie voor installateurs

“Met de podcast geven we installateurs nog meer mogelijkheden om vakinformatie tot zich te nemen”, zegt Eddy Buiting, hoofdredacteur van Installatie.nl. “De Installatie.nl Podcast kun je bijvoorbeeld prima onderweg in de auto of trein, of ’s avonds op de bank beluisteren. Deze vernieuwing past prima in onze ambitie om installatiebedrijven in Nederland in alle mogelijke moderne vormen van informatie te voorzien.”

Vier afleveringen live

In de eerste aflevering gaan we het hebben over de trends met betrekking tot warmtepompen. Frank Agterberg van de Vereniging Warmtepompen spreekt over de uitdagingen in die markt. Verder ook gesprekken met installatieondernemer Martijn Verspeek, bedrijfsadviseur Stefan van Maasakkers en Henk Jan Wegman, CEO van groothandel Rensa Family te horen.

Via podcast-app of Installatie.nl

Zoek in je podcast-app op Installatie.nl: hier kun je je abonneren op de serie.

Hieronder alvast aflevering 1: de trends in warmtepompen.

Print, online, video, audio

Installatie.nl is het online zusje van vakblad Installatie en Sanitair, dat al 56 jaar bestaat. Installatie.nl produceert nieuws, achtergrond en projectverhalen over installatietechniek en is de grootste onafhankelijke website voor w-installateurs van Nederland. De redactie produceert tekstartikelen, nieuwsbrieven, beurs- en videojournaals, maar ook webinars. Inmiddels verschijnt er elke maand een videonieuwsbrief met projecten en tips voor installatiebedrijven. De webinars zijn ondergebracht in het zustermerk Bouwwebinar.nl.

Is de podcast (nog) niet zichtbaar in je favoriete podcast-app? Post je comment hieronder.

4 reacties op “Installatie.nl start podcast

 1. Rob schreef:

  LS

  Wat een mooi initiatief
  Monarch Nederland BV zou er graag een keer aan mee werken.
  Als relatief ‘nieuwe’ speler op de markt voor warmtepompen met de allerstilste A+++ warmtepomp. zouden we echt iets kunnen vertellen.

 2. B vd Steeg schreef:

  Lezers.
  Op de site van tweakers.net/forum staat uitgebreide informatie over lucht/lucht warmtepomp.
  Praktijkervaringen en verlucht met schema’a. De moeite waarde om daar eens te kijken.

 3. bill gates schreef:

  Wat een armoe. Alweer Verspeek, alweer sponsor Rensa aan het woord. Het is helemaal niet doorzichtig. Is er niemand anders beschikbaar? Misschien Peter R de Vries. Of Jort Kelder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.