fbpx
Nieuws

Installatie.nl wenst u prettige feestdagen!

De redactie van vakblad Installatie en Sanitair en Installatie.nl wenst u prettige kerstdagen en alvast het allerbeste voor 2016! Dat het voor u een jaar mag worden waarin het u qua gezondheid, geluk en natuurlijk ook zakelijk succes voor de wind gaat.

Positieve geluiden

2015 was voor veel bedrijven nog een pittig jaar, maar desondanks een jaar dat in het teken stond van de ommekeer. De markt laat weer positieve geluiden horen, zeker voor installateurs die meebewegen met nieuwe ontwikkelingen, technieken en samenwerkingsvormen.

Goed gevoel

Het team van Installatie en Sanitair kijkt met een goed gevoel terug op 2015. Het vakblad blijft een goed gewaardeerde aanbieder van vakinformatie met een duidelijke eigen identiteit. Op Installatie.nl zien we opnieuw een groei van het aantal (unieke) bezoeken, onder meer via onze nieuwsbrief en via social media als Facebook en Twitter. De installatiewebinars zijn het afgelopen jaar goed bekeken en gewaardeerd. Komend jaar gaan we door met op vertrouwde traditionele én innovatieve wijze delen van vakinformatie, met als doel om installateurs in Nederland te helpen met het verbeteren van hun prestatie. De eerstvolgende nieuwsbrief van Installatie.nl verschijnt op donderdag 7 januari. De redactie is tot die tijd beschikbaar via installatiesanitair@eisma.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.