fbpx
Nieuws

Installatiebranche in platform RGS

nieuwbouw, bouwplaats, bouw

Techniek Nederland, ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel, sluit zich per 1 januari aan bij de stichting Resultaatgericht Samenwerken (RGS).

De stichting Resultaatgericht Samenwerken (Platform RGS) is november 2014 opgericht met als doel het bevorderen van de kwaliteit en duurzaamheid van vastgoedonderhoud en het daarbij toepassen van resultaatgericht samenwerken. In de stichting RGS is kennis en kunde samen van onder meer woningcorporaties, vastgoedonderhoudsbedrijven, brancheverenigingen en kennis- en onderwijsinstellingen zoals TNO, Hogescholen en Universiteiten. De installatiebranche ontbrak in dit rijtje.

Techniek Nederland vertegenwoordigt ruim 6.000 bedrijven en is één van ’s lands grootste werkgeversorganisaties. Voorzitter Doekle Terpstra verheugt zich op de samenwerking binnen de stichting RGS: “Installateurs zijn een belangrijke schakel in de hele renovatie- en verduurzamingsketen. Er ligt een enorme verduurzamingsopgave en wij zien deze in de praktijk bewezen methode van samenwerking ook als middel om de verduurzaming te versnellen.”

“Daarbij hebben we elkaar hard nodig”, stelt Terpstra. “Onze leden hebben al veel ervaring op mogen doen met opdrachtgevers en partners in de keten die RGS toepassen. Het is dus goed om dit samen verder te ontwikkelen.”

AedesOnderhoudNL en Bouwend Nederland zijn blij met de toetreding. Het zorgt voor verdere verbreding van het draagvlak onder RGS en het verder verrijken van RGS met installatiekennis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.