fbpx
Nieuws

Installatiebranche steunt Serious Request

Serious Request, een initiatief van radiozender 3FM, zet zich dit jaar van 18 t/m 24 december in voor de toekomst van kinderen en jongeren in oorlogsgebieden. Vanuit hun Glazen Huis in Heerlen proberen drie dj’s onder het motto “Keep them going” zo veel mogelijk geld voor dit doel op te halen.

Virtual reality

Het Ketenoverleg Elektro- & Installatietechniek Limburg draagt samen met OTIB en UWV bij aan het radio-evenement. Zo zijn er twee trucks over werk- en opleidingsmogelijkgeden in de elektro- en installatietechniek en kunnen bezoekers door middel van een Virtual reality-experience concerten beleven van Rowwen Hèze en Niels Geusebroek.

Donaties

Op vrijdag 18 december opent OTIB-directeur Elly Verburg de Virtual Reality Show van OTIB. Voor deze Vitual Reality-experience wordt de bezoekers om een donatie gevraagd. Daarnaast is het mogelijk een donatie te doen via www.otib.nl/seriousrequest, in de trucks en in één van de geldbussen van het in Heerlen rondlopende promotieteam. Bedrijven, scholen en particulieren die via de website geld doneren maken kans op een Virtual Reality-show op eigen locatie. Op 24 december om 10.00 uur zal het totale door het Ketenoverleg Elektro- & Installatietechniek Limburg ingezamelde bedrag aan de dj’s in het Glazen Huis worden aangeboden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.