fbpx
Nieuws
Installatiebranche te zien op beurs Renovatie

Op de beurs Renovatie 2014 komen bouwers, installateurs en adviseurs alles te weten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van renoveren.

 

 

Er is een speciale renovatie-arena ingericht waar presentaties gehouden worden over renoveren in de praktijk. Elke dag wordt hier een specifiek thema behandeld. De thema’s zijn ‘Het nieuwe samenwerken’, ‘De bewoners aan de knoppen’ en ‘Levensduurdenken’. In de renovatie-arena bevindt zich ook het ‘Orakel van Delphi’. Dit zijn drie deskundigen die over elk dagthema vragen beantwoorden en hun eigen ideeën en suggesties aanleveren. Op de beursvloer zijn veel partijen uit de installatiesector aanwezig, waaronder Cox Geelen, Zehnder, BUVA, Climarad, Duco, Tubus, AWB en WTH Vloerverwarming.

 

Ook Eisma Bouwmedia, vakbladuitgever van onder meer Installatie en Sanitair, deze site, Aannemer en Bouwwereld, is aanwezig op de beurs. Hal 4, standnummer B004.

 

 

Renovatie 2014 vindt plaats van woensdag 9 tot en met vrijdag 11 april in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Meer informatie vindt u hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.