fbpx
Nieuws

Inventum fietst 43 mille bijeen

Inventum heeft met een fietstocht 43 duizend euro opgehaald voor het Leontienhuis. De warmtepompfabrikant fietste samen met relaties en klanten om geld op te halen voor een goed doel.

Tijdens het welkomstwoord overhandigde Dirk de Leijer, CEO van Inventum, de cheque van 43.000 euro aan Leontien van Moorsel. “Met dit bedrag kunnen we heel veel mensen helpen. Echt fantastisch!”, vertelde ze zichtbaar geëmotioneerd.

Uit de wind houden

Na een route van 60 of 90 kilometer arriveerden iedereen weer bij het Leontienhuis. De een heeft het iets zwaarder gehad dan de ander, maar iedereen was het over een ding eens: volgend jaar fietsen we weer mee. Want, zo stelde Dirk de Leijer CEO Inventum: “volgend jaar gaan we weer fietsen voor het Leontienhuis. De Leontien Charity Ride heeft niet alleen ervoor gezorgd dat het Leontienhuis met het opgehaalde bedrag veel mensen kan (blijven) helpen, maar ook een saamhorigheid in onze branche. Door te fietsen, komen wij met elkaar in contact en helpen wij elkaar verder. We houden elkaar uit de wind. En dat blijven we doen.”

Het Leontienhuis is een inloophuis voor mensen met een eetstoornis én hun naasten. Het is opgericht door oud-wielrenster Leontien Zijlaard-Van Moorsel, die zelf jarenlang kampte met een eetstoornis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.